Selecteer een pagina

Loose parts set bloemen

22,27

Verschillende loose parts om mee te spelen. Zo is er een bloem gemaakt van middelgrote ringen en van kleine ringen. Een bloem van klosjes, en een bloem van servet ringen. Ook is er een bloem van halve rondje en van schijven. Alles van hout.

Deze materialen kunnen ook gebruikt worden in een bak, gevuld met mais en of bonen. Gecombineerd worden met schaaltjes en lepels, bij pannetjes of bij de stok waar materialen mogen gedaan kunnen worden.

Uitverkocht

wachtlijst

Artikelnummer: Tic2002 Categorie├źn: , , , , ,

Spelen met Losse Parts is zo bijzonder! Omdat materialen geen vaste betekenis hebben kunnen kinderen zelf eindeloos verschillende betekenissen geven aan de materialen. Ze kunnen ermee bouwen, vormen mee leggen, functionaliteiten ontdekken maar er ook zelf fantasie op los laten. Hierdoor blijft dit materiaal lang aantrekkelijk en kan het steeds weer een plek krijgen in het spel.

Vanaf 9 maanden (en onder toezicht al eerder!) kunnen kinderen met deze materialen spelen. Volwassenen zien de mogelijkheden vaak niet meer maar kinderen juist wel. Heel subtiel ontdekken ze steeds weer iets nieuws en blijven dat herhalen tot ze weer een nieuwe ontdekking doen. Zo ontdekt een kind bijvoorbeeld dat een half ronde schijf aan de ene kant plat blijft liggen en moeilijk te pakken is en aan de andere kant heen en weer blijft bewegen. Een ouder kind kan balans zoeken en er iets op willen bouwen.

Het zijn subtiele ontdekkingen waar als snel aan voorbij wordt gegaan door volwassenen. Daarom is het super fijn en waardevol om dit soort materialen aan te bieden en als ouder te observeren wat je kind er mee gaat doen. Elke keer kan je het net iets anders neerleggen zodat je kind gestimuleerd blijft en op onderzoek uit gaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Loose parts set bloemen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *