Selecteer een pagina

Aanmelden retourzending

Volledige bestelling retour?

13 + 12 =

Wettelijk herroepingsrecht en bedenktijd

  • binnen 14 dagen na ontvangst
  • producten in goede, ongebruikte staat retour
  • retourkosten voor eigen rekening
  • terugbetaling volgt binnen 14 dagen na ontvangst retourzending
  • bij annulering volledige bestelling ontvangt u ook de door u betaalde verzendkosten voor de heenzending retour (indien van toepassing)

Toelichting
Consumenten hebben wettelijk gezien het recht de bestelling bij een webwinkel tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit doet u door de volledige bestelling of een bepaald product:

  • binnen 14 dagen na ontvangst retour te zenden
  • of door binnen 14 dagen schriftelijk te annuleren per contactformulier of e-mail. U heeft vanaf dat moment (nogmaals) 14 dagen de tijd om het product of de producten retour te sturen.

Bij annulering van een complete bestelling krijgt u het volledige orderbedrag gecrediteerd inclusief verzendkosten voor de heenzending van Bewust Speelgoed naar uw eigen adres (indien u verzendkosten betaald heeft). Stuurt u een deel van de bestelde producten retour en blijft het gecorrigeerde aankoopbedrag onder de 75 euro, dan wordt het aankoopbedrag van de geretourneerde producten vergoed met vermindering van het vaste verzendtarief van €5,95 euro voor Nederland (of het corresponderende tarief in geval van een verzending naar het buitenland).

De terugbetaling wordt uitgevoerd binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending door ons bedrijf, mits het product in goede orde is teruggezonden. De kosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Retouradres
Bewust Speelgoed
Koninginneweg 222-1
1075 EM Amsterdam

info@bewust-speelgoed.nl
06 – 48 76 46 79

Graag de retourstrook meezenden of ten minste uw naam en het bestelnummer op een bij de zending ingesloten papier vermelden.